Search
Close this search box.

Meny

0
OPPFUNNET
0
SKIVER DAGLIG
0
SKIVER ÅRLIG
Stabburet Leverpostei er den originale leverposteien, og har med sin milde og gode smak vært barnas favoritt helt siden 1949. Her kan du lese mer om hvordan det hele startet og har utviklet seg frem til i dag.

1949

Den første gule boksen

den-forste-gule-boksen-stabburet

Den første gule boksen rullet ut fra fabrikken i Fredrikstad dette året. Det var pølsemaker Ole Sigvardsen fra Stavanger som kom opp med den opprinnelige oppskriften. Han så på Stabburet Leverpostei som sitt hjertebarn og passet på at ingen endringer som ble gjort forringet kvaliteten. Siden den gang har Stabburet Leverpostei vært et sunt og næringsrikt pålegg elsket av alle barn over hele Norge.

1949

1955

Aller første leverpostei-gutten på boksen.

første-leverpostei-gutten-på-boksen

I dette året kommer den aller første leverpostei-gutten på boksen. Han het Per Christensen og var sønnen til en av Stabburets direktører. Per var leverposteigutten i hele 15 år.

1955

1970

En ny gutt tar over plassen på leverposteiboksen

1970-leverpostei-gutten

En ny gutt tar over plassen på leverposteiboksen og det ryktes at han var barnebarnet til selveste Fridtjof Nansen. Så mens polfareren prydet datidens 5 og 10- kroners sedler, var barnebarnet å finne på den gule leverposteiboksen.

1970

2003

Første leverpostei-jenta

forste-stabburet-leverpostei-jenta

I 2003 hadde vi endelig gleden av å presentere den første leverpostei-jenta!

2003

2012

Jakten på nye ansikter

jakten-pa-nye-ansikter-stabburet-leverpostei

Jakten på nye ansikter ble startet og de heldige vinnerne var Theo fra Stathelle og Josefin fra Oslo. Theo og Josefin smiler til deg fra boksen den dag i dag.

2012

2019

6 av 10 barn Stabburet Leverpostei.

6-av-10-barn-spiser-stabburet-leverpostei

I dag spiser 6 av 10 barn Stabburet Leverpostei. Til sammen spiser vi nordmenn over 175 millioner brødskiver med Stabburet Leverpostei i året. Stabburet Leverpostei er derfor stolt av å kunne bidra til gode matvaner gjennom å være et sunt og godt pålegg som inneholder viktige næringsstoffer som jern, folat og vitamin B12.

2019
Search